Linda de Mol keert terug bij dít programma: ‘Heb het gemist’

Linda lapt alle kritiek aan haar laars en gaat door met werken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een succesvol seizoen van Miljoenenjacht, keert Linda de Mol dit najaar ook terug bij een ander programma. Ze gaat het nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland presenteren. ,,Wat heb ik het gemist!”

Linda legde na de aantijgingen rondom Jeroen Rietbergen al haar werkzaamheden neer, dus ook de presentatie van Ik Hou van Holland. De presentatrice hervatte in september al wel weer haar werkzaamheden voor het programma Miljoenenjacht. Nadat Rob Kemps een tijdje het stokje van haar overnam bij Ik Hou van Holland, keert ze aankomend najaar ook bij dat programma terug.

Gemist

,,Ik heb besloten dat ik het komende seizoen van Ik Hou van Holland weer ga presenteren na een fantastisch seizoen met Rob, waarvoor ik hem heel dankbaar ben”, zegt Linda in een verklaring. ,,Ik kijk er ontzettend naar uit om met Jeroen en Richard in de studio te staan en samen met de wisselende BN’ers en het altijd enthousiaste publiek de vertrouwde spellen te spelen.”

Net als voorgaande seizoenen wordt Linda ook dit seizoen vergezeld door teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk. Daar kijkt ze ontzettend naar uit, laat ze in het statement weten. ,,Wat heb ik het gemist!”

Tags

LINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie