Linda de Mol krijgt steun van collega’s: ‘Bemoei je er niet mee!’

Linda krijgt steun van hielenlikkers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol kwam opnieuw flink onder vuur te liggen toen ze bevestigde dat ze met Jeroen Rietbergen in Parijs was. De presentatrice krijgt een hoop kritiek, iets wat sommige collega’s niet begrijpen. Maik de Boer en Mariska van Kolck nemen het voor Linda op. ,,Bemoei je er niet mee!”

Nadat de foto’s van de trip naar Parijs uitlekten, onthulde Linda dat ze ‘iets uit te zoeken heeft’ met Jeroen. Op social media kreeg ze een hoop kritiek te verwerken en in Vandaag Inside werd er zelfs gesproken over het einde van haar carrière.

‘Einde carrière’

,,Ik lees dat mensen zeggen dat dit het einde is van de carrière van Linda de Mol”, zei Wilfred Genee tegen René van der Gijp. ,,Dat wel natuurlijk”, antwoordde René. ,,Als je dat soort stappen onderneemt en je neemt zo’n jongen terug, dan moet je ook een grote meid zijn.”

Maik de Boer gelooft er helemaal niets van dat een liefdeshereniging met Jeroen het einde van de carrière van Linda betekent. ,,Je bent er niet bij, dus ik vind dat we echt moeten ophouden met de hele tijd wijzen”, zegt hij in gesprek met weekblad Party. ,,We kunnen nu eenmaal niet in iemand z’n woonkamer kijken.”

‘Bemoei je er niet mee!’

Mariska van Kolck vindt dat anderen niet zo snel een conclusie moeten trekken. ,,Misschien is zij wel heel erg keihard tegen hem en heeft zij stevige dingen gezegd”, zegt ze in Party. ,,Zolang ik niet weet waar het over ging, kan ik er geen mening over hebben. Ik zou dus ook graag tegen anderen willen zeggen: ‘Bemoei je er niet mee!”’

Mariska vindt de reacties die Linda krijgt heftig. ,,Tjongejonge, wat zijn we allemaal agressief. Het zijn ook vaak dingen van vroeger, waardoor iemand zich niet meer kan verweren”, legt ze uit. ,,Meteen de hele wereld valt erover, terwijl niemand echt van de hoed en de rand weet. Dat maakt mij verdrietig.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck