‘Linda de Mol laat Jeroen in haar tuinhuis slapen’

Jeroen mag in de schuur slapen van Linda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn weer samen, maar wonen níet onder één dak. Linda laat Jeroen namelijk in haar tuinhuis slapen…

Dat Linda na bijna twee jaar weer over straat durft met Jeroen Rietbergen, was al te zien op foto’s die weekblad Story vorige week publiceerde. De twee werden gespot bij een horecagroothandel in Hilversum.

‘Jeroen slaapt in tuinhuis’

Het leek het bewijs te zijn dat de twee officieel weer samen zijn. Maar ondanks de liefdeshereniging, wonen de twee nog niet onder één dak. ,,Jeroen woont niet met Linda in haar huis”, zegt een goed ingevoerde bron tegen Story. ,,Jeroen heeft aan zijn vrienden en directe omgeving verteld dat hij in het tuinhuis op het terrein van haar villa woont.”

Toekomst

Het gaat om het tuinhuis dat Jeroen vroeger had ingericht als zijn studio. ,,Nu is het de plek waar hij zijn bank, bed en televisie heeft staan. Al zal hij best wat nachten bij Linda doorbrengen”, vervolgt de bron. Dat Jeroen in het tuinhuis slaapt zou het idee van Linda geweest zijn. Volgens de bron ziet Linda een toekomst met Jeroen, maar kan ze het verleden nog niet achter zich laten. ,,Jeroen heeft er begrip voor dat het niet hetzelfde kan zijn. Nog niet. Dat heeft tijd nodig.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck