Linda de Mol mijdt naam man Jeroen

Linda vermijdt naam man Jeroen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol is afgelopen week afgevoerd met een ambulance na een ongelukkige val van de trap, zo vertelde ze zelf op haar website. Maar wat Linda níet vertelde, was dat Jeroen Rietbergen bij haar was in het ziekenhuis. ,,Ze werd in een rolstoel het ziekenhuis uitgeduwd”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal.

Linda was woensdagavond op bezoek bij een oud-collega toen ze bij het naar buiten stappen een ‘afstapje’ miste. ,,Ik zag het niet”, vertelde Linda op haar website LINDA. ,,Superlieve mensen van de ambulance hebben mij naar Hilversum gebracht, omdat ik echt even out ging door de pijn en niet op allebei mijn voeten kon staan.”

Jeroen Rietbergen

Onlangs brak Linda ook al het middenhandsbeentje in haar rechterhand. ,,Mijn gebroken rechterhand is nog amper genezen, dus met krukken lopen is ook niet handig”, vervolgde ze. Linda loopt inderdaad niet op krukken, maar zit in een rolstoel, zo weet een spion van Yvonne te vertellen. ,,Wat Linda niet op haar website vermeldt, is dat ze, volgens een spion, in een rolstoel het ziekenhuis uit werd geduwd”, meldt Coldeweijer op haar juicekanaal. Volgens de juicekoningin werd Linda door niemand minder dan Jeroen Rietbergen geduwd.

Verjaardag Linda

Dat Linda en Jeroen weer samen zijn is inmiddels duidelijk, maar kennelijk wil Linda dat nog niet aan de grote klok hangen. Eerder deze maand vierde Linda haar 59e verjaardag en uiteraard was Jeroen ook van de partij. ,,In het bijzijn van Jeroen ontving ze op zaterdagmiddag in haar villa in het Gooise Huizen haar beste vriendinnen om te proosten op een nieuw jaar”, meldde weekblad Story.

Geen verrassing

Voor de gasten zou het geen verrassing zijn geweest dat Jeroen op de verjaardag van Linda was. Volgens Story vierde Linda haar verjaardag hebben gevierd met dierbaren die al lange tijd weten dat zij en Jeroen weer samen zijn.

Miljoenenjacht

Binnenkort is Linda weer te zien in een nieuw seizoen van Miljoenenjacht. De opnames staan eind augustus gepland, maar vanwege haar val weet Linda niet of dit haalbaar is voor haar. ,,De vraag is of ik eind augustus wel de trap af kan tijdens Miljoenenjacht”, aldus Linda op de website van haar blad. ,,In ieder geval niet op hakken. Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen: misschien dat ik rust moet nemen?”

Tags

LINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck