Linda de Mol moet SBS naar hoger niveau tillen

Door: DitjesDatjes
07-09-2019

Linda de mol gaat zaterdagavond haar debuut maken op SBS6 met het programma Ik Hou Van Holland. Na een relax-vakantie in haar tweede huis in Portugal kan de presentatrice er weer helemaal tegenaan. In Privé vertelt ze wel dat realistisch blijft over het succes van de show.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Klaar voor nieuwe werkgever

Ze had het echt even nodig, maar na haar vakantie van een maand is Linda de Mol helemaal klaar om bij haar nieuwe werkgever Talpa te beginnen. ,,Het was heerlijk, heel relaxed” laat ze aan De Telegraaf weten. De vakantie heeft haar zeker goed gedaan en haar hoofd heeft ruimte gemaakt voor nieuwe ideeën. ,,Ik merkte dat ik het ‘even-helemaal-niets-doen’ echt wel tot kunst wist te verheffen. Het is een kwestie van je hoofd leegmaken en dan merk je vanzelf dat het creatieve deel van je brein na een tijdje vanzelf weer begint te borrelen en je weer leuke nieuwe ideeën krijgt.”

Grootse plannen

De presentatrice hoopt de zender bij Talpa naar een hoger niveau te tillen, maar ze blijft ook realistisch. ,,We hebben bij SBS niet de illusie RTL nu al te kunnen verslaan. Als we in de buurt van een miljoen weten te komen, is dat al een grote stap voorwaarts”, vertelt de de Mol. ,,Dat zou veel meer zijn dan wat de zender vorig jaar om dezelfde tijd scoorde, dus dat is een flinke winst, zo moeten we het maar bekijken. Ik ben met meer dan 900.000 kijkers al hartstikke blij.” Haar opdracht is om het marktaandeel van SBS6 te laten stijgen en Linda is ervan overtuigd dat haar dit gaat lukken.

 

 

Meer DenD