Linda de Mol over haar liefdesleven: ‘Jankend foto’s van de wand getrokken’

Linda over haar mislukte leven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol heeft een boekje opengedaan over haar liefdesleven. Na de breuk met Sander Vahle, met wie ze haar twee kinderen kreeg, ging Linda door alle emotionele stadia. ,,Jankend trok ik de foto’s van de wand.”

Linda de Mol werd vaak teleurgesteld in haar liefdesleven. Niet alleen door Jeroen Rietbergen, maar ook door Sander Vahle. Na 12,5 jaar samen te zijn geweest, gingen Linda en Sander in 2007 uit elkaar. Toch bleven ze door hun kinderen aan elkaar verbonden.

Breuk

Zestien jaar later poseert ze samen met Sander lachend op de cover van haar tijdschrift LINDA. Toch geeft ze toe dat na hun breuk ook zij door alle emotionele stadia is gegaan. ,,Heb huilend foto’s van de wand gerukt, kleren in een zak staan proppen en kwetsende dingen gezegd…”, zegt Linda. ,,Maar ergens is bij ons allebei al heel snel het besef gekomen: je kunt het, zeker als je samen kinderen hebt, maar beter goed doen, dat scheiden. En het goed doen, geloof me, levert alleen maar voordelen op.”

Jeroen Rietbergen

Na de scheiding met Sander leerde Linda Jeroen Rietbergen kennen. Twee jaar geleden verbrak ze de relatie vanwege het Voice-schandaal waar Rietbergen bij betrokken was, maar inmiddels zijn de twee weer samen. De afgelopen weken zijn de twee meerdere keren gespot door weekblad Story.

Tweede kans

Noa, de dochter van Linda, gaf eerder al aan dat ze vindt dat Jeroen een tweede kans verdient. ,,Ik ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan”, zei ze in LINDA. ,,Hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt. Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen. Je kan alleen niet zomaar zeggen: ’Oké, nu doen we allemaal weer normaal.’ Zoiets kost tijd.”

Tags

LINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck