Linda de Mol over zwaarste periode in haar leven

Linda de Mol
Door: Lois Kuhfus
20-11-2020

Linda de Mol vertelt openhartig over het ergste moment in haar leven. De periode na haar scheiding was voor Linda een vreselijk moeilijke tijd. Zij dook na haar scheiding meteen in een andere relatie om de pijn te verzachten. ,,Ik heb mezelf ook met een noodvaart op iemand anders gestort om de pijn te dempen. Ik was aan het overleven en voelde me het slachtoffer.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Als Linda in de podcast van Roel van Velzen gevraagd wordt naar het ergste moment uit haar leven, antwoordt zij resoluut. Openhartig vertelt zij hoe vreselijk het moment was dat zij en Sander hun kinderen vertelden dat ze gingen scheiden.

Kinderen

Linda en Sander kregen samen twee kinderen, Julian en Noa (nu 23 en 20). Zij waren 10 en 7 toen hun ouders vertelden dat zij uit elkaar gingen.

“Dat vergeet ik nooit meer,” vertelt Linda. ,,Als je dan die toetjes van de kinderen ziet, mag je maar één doel hebben: het voor je kinderen zo pijnloos mogelijk maken. Dat kan alleen maar als je die stomme boosheid wegslikt en nadenkt over je eigen rol in waar het mis is gegaan. Je moet zien wat mooi en dierbaar was en wat je wilt bewaren als een soort schat aan herinneringen, in plaats van alle lelijke dingen.”

LEES OOK:

RTL: ‘We missen Linda de Mol niet’

Meer DenD