Linda de Mol overweegt verhuizing: ‘Ze voelt zich eenzaam’

Linda de Mol voelt zich eenzaam
Door: Charlotte Wijnen
13-07-2022

Linda de Mol kocht in 2002 het enorme landgoed Oud Crailo in Huizen, maar woont daar sinds de breuk met Jeroen Rietbergen alleen. Tegenwoordig wordt Linda nog amper gezien in Het Gooi en er wordt gefluisterd dat ze wil verhuizen om een nieuwe start te maken. ,,Ze vindt het huis te groot en te leeg.”

Linda de Mol is de laatste maanden meer in Amsterdam te vinden dan in het rustige Gooi. Dat zou niet alleen te maken hebben met de tv-opnames van een nieuwe serie en omdat haar kinderen Julian en Noa daar wonen, maar óók omdat ze daar niet voortdurend wordt aangestaard.

‘Mensen staren haar aan’

,,In Het Gooi is Linda allesbehalve anoniem”, aldus een insider in weekblad Story. Hoewel Linda vaak winkelend werd gespot in Blaricum en Laren, is ze er tegenwoordig nog amper te vinden. ,,Ze lijkt het gevoel te hebben dat mensen haar aanstaren of medelijden hebben. Dat is wellicht ook de reden waarom ze hier al tijden niet meer gezien is.”

Gooit Linda het roer om?

Volgens omwonenden overweegt Linda het roer drastisch om te gooien en haar enorme landgoed te verkopen. ,,Linda is hier nog maar weinig te vinden. Na de breuk met Jeroen woont ze hier alleen, en nu vindt ze het huis te groot en te leeg”, vertelt de insider.

Het zou omwonenden dan ook niet verbazen als Linda Het Gooi verlaat voor het dynamische Amsterdam, waar ze een stuk anoniemer over straat kan. Ze zou nog steeds verdriet hebben van de breuk met Jeroen. Door zijn bedrog zou ze aan álles zijn gaan twijfelen: wie ze is en vooral wat ze wil.

Meer DenD