Linda de Mol wéér onder vuur: ‘Wat een zelfmedelijden’

Linda de Mol weer onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol heeft voor het eerst haar verhaal gedaan over het schandaal rondom The Voice of Holland. Maar in plaats van begrip, heeft de presentatrice opnieuw felle kritiek gekregen. ,,Ze is in haar zelfmedelijden blijven hangen.”

Al maandenlang vraagt iedereen zich af: heeft Linda geweten van het overschrijdende gedrag van Jeroen Rietbergen? De presentatrice heeft een hoop kritiek te verduren gekregen, waarop ze heeft besloten voor één keer haar kant van het verhaal te vertellen.

Veilige keuze

In de nieuwe LINDA vertelt ze voor het eerst, in haar eigen woorden, over het schandaal rondom The Voice of Holland. En hoewel Linda ongetwijfeld gerekend had op wat begrip, werd ze gisteren opnieuw flink aangepakt in de programma’s Jinek en RTL Boulevard.

Volgens Angela de Jong was het voor Linda een wel heel veilige keuze om haar verhaal op haar eigen platform te publiceren. Ze had het veel stoerder gevonden als Linda tegenover Tim Hofman was gaan zitten. ,,Dan denk ik: het enige medium dat je vertrouwt? Er is een ander medium geweest dat deze hele beerput opengetrokken heeft, dus zo aardig vind ik het niet om dat dan te zeggen”, zegt Angela aan tafel bij Jinek.

Zelfmedelijden

Ook in RTL Boulevard werd Linda hard aangepakt. ,,Na acht maanden is ze eigenlijk nog steeds best wel in haar zelfmedelijden blijven hangen. Ik zou zeggen: na acht maanden mag je misschien toch ook wel een beetje dankbaar zijn dat Tim Hofman…”, aldus Rob. ,,Ik vind acht maanden best wel lang eigenlijk.”

Volgens Rob heeft Linda geen zelfreflectie. ,,Ze haalt weer uit naar de mensen die kritisch zijn geweest. Ze is ook slachtoffer, maar dat betekent niet dat ze ook een verantwoordelijkheid heeft waar ze op aangesproken kan worden. Dat besef zie ik na acht maanden nog steeds niet en dat vind ik een beetje jammer.”

Tags

ANGELA DE JONGJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLROB GOOSSENSTHE VOICETHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie