Linda de Mol woest: ‘Ontslaat advocaat Jeroen’

Linda is woest op advocaat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol zou de advocaat van Jeroen Rietbergen hebben ontslagen nadat bekend werd dat hij vervolgd gaat worden voor zijn gedrag bij The Voice of Holland. ,,Linda is WOEST!”

Jeroen wordt ervan beschuldigd dat hij in 2018 een kandidaat bij de talentenjacht heeft verkracht. Jeroen ontkent dat. Hij zegt zich niet schuldig te hebben gemaakt aan strafbare feiten zoals dwang, aanranding of verkrachting. Hij vindt het besluit van het OM onbegrijpelijk en ‘een heel zware klap’, liet hij onlangs weten.

‘Linda woest’

Ook Linda de Mol zou geschrokken zijn van het besluit van het OM. Volgens Yvonne Coldeweijer is de presentatrice woest. ,,Toen twee weken geleden bekend werd gemaakt dat het OM overging tot het vervolgen van Jeroen, was Linda blijkbaar in alle staten”, schrijft de juicekoningin op Instagram. Linda zou meteen gebeld hebben naar Peter Plasman, de advocaat van Jeroen. ,,Ze begrijpt niet hoe het kan dat Johnny niet wordt vervolgd en haar geliefde Jeroen wel.”

‘Advocaat ontslagen’

Jeroen zou nu een nieuwe advocaat hebben. ,,Mijn spion zegt dat Jeroen per direct overstapt naar een nieuwe behandelend advocaat, namelijk dezelfde als die van Johnny, Wout Morra. Plasman zal waarschijnlijk wel woordvoerder blijven naar de pers toe, want dat was hij van Johnny ook. (…) Wout Morra is echter degene die Johnny’s zaak geseponeerd heeft gekregen.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck