Linda de Mol zonder make-up: ‘Twee keer kijken’

Linda ziet er zonder make-up uit als iemand van 80 jaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol staat zonder make-up op de cover van haar blad. Dat vindt ze ‘best eng’ en ‘kwetsbaar’. ,,Schrok je? Moest je twee keer kijken? Snap ik.”

Linda de Mol begrijpt het als mensen twee keer moesten kijken toen ze de foto zagen. ,,Want naast mijn dierbaren is niemand dit van me gewend natuurlijk. Maar dit is dus het gezicht dat mij elke ochtend, als ik de douche uitkom, in de spiegel aankijkt”, schrijft ze in het voorwoord van haar maandblad.

Botox

Linda maakt er geen geheim van af en toe wat botox te gebruiken. Toch hoopt ze dat ze de komende jaren op een punt komt dat ze dingen los durft te laten. ,,Dat ik me ooit totaal niet meer druk maak om hoe men vindt dat ik eruitzie, en de ouderdom lekker zijn gang laat gaan.”

Schrikken

De cover wordt op Instagram gedeeld en Linda kan op een hoop positieve reacties rekenen. ,,Prachtig toch. Ik ben ook gestopt met make-up. Ik had er altijd last van. Ik heb nu zo iets van, ze nemen me maar zoals ik ben. Niks beters toch dan puur natuur?”, reageert een volger. Een ander begrijpt niet waarom mensen zouden schrikken van de foto. ,,Waarom zouden we schrikken van iemand zonder make-up? Dat is toch niet zo shocking?”

In het blad zijn naast Linda, ook Loes Haverkort, Imanuelle Grives, Soundos El Ahmadi, Quinty Trustfull, Anouk Smulders en Irene van de Laar zonder make-up te zien.

Tags

LINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck