Linda de Mol zwaar onder vuur: ‘Knettergek!’

Linda de Mol is helemaal van het pad af
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tijdens de persdag van Gooische Vrouwen wilde Linda de Mol absoluut geen vragen beantwoorden over haar relatie met Jeroen Rietbergen. ,,Knettergek”, sneert Jan Dijkgraaf.

Linda de Mol beëindigde haar relatie met Jeroen Rietbergen nadat hij genoemd werd in het Voice-schandaal. Inmiddels wijst alles erop dat de twee weer samen zijn. Linda en Jeroen zijn de afgelopen tijd vaak samen gespot en stonden onlangs zelfs groot op de cover van weekblad Story.

Jeroen Rietbergen

Toch wil Linda nog altijd niets kwijt over haar relatie met Jeroen. Tijdens de persdag van Gooische Vrouwen, waarvan dit najaar een nieuw seizoen verschijnt, moesten alle vragen die journalisten aan haar wilden stellen, vooraf goedgekeurd worden door haar manager. Volgens Rob Goossens was er zelfs een verslaggever ingehuurd die de vragen dan aan Linda zou stellen.

,,Daarvan hebben wij als RTL Boulevard wel gezegd: daar doen we niet aan mee”, zegt Rob in De BLVD Podcast. ,,Dat is zelfs bij het koninklijk huis niet zo, toch? Daar mag je zelf nog de vraag stellen”, reageert Bridget Maasland verbaasd.

‘Knettergek’

Jan Dijkgraaf, columnist en biograaf van de Meilandjes, weet niet wat hij hoort. ,,Als je zulke voorwaarden stelt, ben je misschien íetsje teveel in jezelf gaan geloven”, sneert hij in Briefje van Jan. ,,We hebben het hier niet over het achtste wereldwonder dat geopenbaard werd, hè? Je bent gewoon Linda de Mol. Knettergek om dit soort acties te verzinnen.”

Tags

JAN DIJKGRAAFJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck