Linda en Jeroen op liefdesvakantie naar Portugal

Jeroen lekker met Linda op vakantie nu het nog kan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen staan deze week groot op de cover van weekblad Privé. Het stel heeft het vliegtuig naar Portugal gepakt om te genieten van een liefdesvakantie.

‘Samen in Portugal: Linda’s koopjesjacht met Jeroen’, luidt het op de cover van Privé. Linda en Jeroen zijn gespot op de rommelmarkt in het Portugese Tavira. Op de foto’s, die het weekblad heeft gepubliceerd, is te zien hoe Linda rondkijkt op de markt en haar portemonnee uit haar tas haalt.

Liefdeshereniging

Het gerucht dat Linda en Jeroen weer samen zijn gaat al langer. Hoewel Linda de liefdeshereniging liever onder de radar houdt, is het niet de eerste keer dat ze weer samen met Jeroen is gezien. Zo is Jeroen de afgelopen maanden meerdere keren in de omgeving van Linda’s Gooise villa gespot.

Tweede kans

De vakantie naar Portugal is het bewijs dat Linda Jeroen een tweede kans heeft gegeven. Noa, de dochter van Linda, gaf eerder al aan dat ze vindt dat Jeroen een tweede kans verdient. ,,Ik ben ook niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan. Hij heeft enorm aan zichzelf gewerkt. Ik geloof dat mensen een tweede kans verdienen”, zei ze in LINDA.

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck