Linda Hakeboom ontkracht geruchten over kwaadaardige cellen

Linda Hakeboom ontkent geruchten
Door: Charlotte Wijnen
25-10-2021

Er zou door verschillende media zijn geschreven dat het ‘heel erg slecht’ gaat met Linda Hakeboom. Afgelopen weekend werd Linda overspoeld met bezorgde berichtjes en daarom besluit ze nu zelf te reageren op de geruchten.

Bezorgde berichtjes

,,Ik kreeg afgelopen weekend ineens veel bezorgde berichtjes. Er werd blijkbaar op een paar plekken geschreven dat het ‘heel erg slecht’ met mij zou gaan en dat er weer nieuwe kwaadaardige cellen gevonden waren”, schrijft Linda in haar Instagram Stories. ,,Dit is absoluut niet waar. Er zijn geen nieuwe onderzoeken geweest en er is ook niets nieuws gevonden, zoals werd geschreven.”

Linda vertelt dat er afgelopen voorjaar voor het laatst nog wat kwaadaardigs werd gevonden en dat ze daarom nog aan de chemotherapie is. ,,Ik krijg pas in januari/februari een nieuwe scan.”

Televizier

Linda mocht onlangs op het Gouden Televizier-Ring Gala de Televizier-Ster voor beste online serie in ontvangst nemen. Met ‘Linda’s Kankerverhaal’ deelde ze haar strijd tegen borstkanker met Nederland. Die belangrijke avond wilde ze dan ook niet missen.

In weekblad Story vertelde ze toen dat de avond best zwaar voor haar was. ,,Ik zit midden in een chemokuur en mijn lichaam reageert daar behoorlijk op. Maar deze avond wilde ik niet missen.”

Trouwen?

Veel steun heeft ze aan haar grote liefde Rolf, waar ze niet getrouwd mee is. ,,Dat vonden we nooit nodig. Maar door mijn ziekte zijn we toch anders naar bepaalde dingen gaan kijken”, legde Linda uit in Story. ,,Ik wil niet te ver in de toekomst kijken, want mijn belangrijkste doel is om weer gezond te worden. Maar ik sluit nu niet meer uit dat Rolf en ik ooit zullen trouwen.”

Meer DenD