Linda de Mol is net zoals ieder ander

Door: DitjesDatjes
13-12-2016

Linda de Mol schrijft in haar eigen tijdschrift LINDA over haar eigen leven, gezin en haar ‘normale momenten’. Zoals iedereen voelt ook Linda zich wel eens eenzaam. Haar 19-jarige zoon Julian woont op zichzelf en de 17-jarige dochter Noa loopt alle feestjes af en is dus ook veel weg. ‘Ik heb een relatie en twee kinderen, maar toch komt het weleens voor dat ik alleen ben ’s avonds. Ik plan zoveel mogelijk werk of gezellige dingen op die avonden, maar als ik per ongeluk toch een paar avonden alleen ben ga ik ontzettend zinloze, idiote dingen doen. ‘ Als haar vriend Jeroen Rietbergen dan ook nog eens weg is ’s avonds kan ze zich eindeloos Ruzzelen, Candycrush spelen, Alphabettyen of uitgevloerd op de bank in slaap vallen. ‘Het is niet te hopen dat ik nog eens vrijgezel word, want ik eindig echt met een zak chips bij de herhaling van Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos.’ Blijkt maar weer dat ook beroemde mensen net zoals ieder ander zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 

Shoot gehad

Een foto die is geplaatst door Linda De Mol (@linda_officieel) op


Tekst: Rebecca Freeling

Meer DenD