Linda de Mol koopt Amsterdams huis voor dochter (17)

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Na in 2016 een huis te hebben gekocht voor haar zoon Julian, is nu dochter Noa (17) aan de beurt. Linda kocht ook voor haar een huis in Amsterdam….

Dubbel

Linda de Mol heeft voor haar dochter een prachtig dubbel benedenhuis gekocht in Amsterdam voor de prijs van 875.000,– euro, weet Bekendeburen. In 2016 kocht ze voor haar zoon Julian een huis in Amsterdam voor de prijs van 950.000,– euro. De vraagprijs voor het huis van Noa bedroeg overigens 899.000,– euro.
Een hypotheek was uiteraard niet nodig. Linda is voor 27/40 deel eigenaar van de woning en dochter Noa voor het resterende gedeelte.  Het huis ligt in het centrum van de hoofdstad en is ook nog eens een beschermd stadsgezicht.
De woonoppervlakte bedraagt 143 vierkante meter en het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer., verdeeld over twee woonlagen. Er zijn twee balkons en nog een leuke patio/ atrium van 16 vierkante meter op het westen.De woonkeuken moet overigens nog worden geïnstalleerd.  Dochter Noa gaat er gezellig wonen, want de Jordaan is op de hoek.

Vriendinnen

Linda de Mol koopt wel vaker huizen voor anderen. Niet alleen heeft ze haar kinderen een goede start gegeven, want ook heeft ze vriendin en collega Lies Visschedijk geholpen. De actrice wilde graag verhuizen omdat ze in haar oude huis teveel herinneringen had aan haar man Marc van Uchelen. Marc stapte in 2014 uit het leven. Samen met haar nieuwe vriend wilde ze in 2016 gaan samenwonen in een nieuw huis.
Omdat Lies geen hoge hypotheek kon krijgen, heeft haar vriendin Linda haar geholpen door een hypotheek te verstrekken van 365.000 euro.

Tags

AMSTERDAMDOCHTERLIES VISSCHEDIJKLINDA DE MOLNOA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck