Linda de Mol uit kritiek

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

RTL-presentatrice Linda de Mol vindt dat sommige collega-BN’ers niet vrijgevig genoeg zijn. Dat zei ze tegen nu.nl.De Mol, zelf niet onbemiddeld, stopt een deel van d’r inkomsten in haar eigen goede doel.

Imago

De presentatrice geeft aan dat ze vindt dat hoe bekender je bent, hoe meer je verplicht bent goede doelen te steunen. “Dat kan ik onderschrijven, ja“, aldus de tv-koningin, die denkt dat sommige sterren het ook voor hun imago doen. Een goed doel steunen voor je imago is volgens De Mol in sommige gevallen waar. “Ik denk ook wel dat als je heel veel succes hebt en je het heel goed hebt, dat het bijna gek is als je niet iets terug wil doen voor de samenleving.” Het interview is te bekijken op NU.nl.

Iets voor niks doen

Vindt De Mol dat tv-collega’s zich voldoende inzetten voor minder bedeelden? “Niet iedereen, heel veel wel.” Op de vraag of ze hen daarop aanspreekt antwoordt ze: “Nee, dat moet iedereen lekker voor zich weten, maar er zijn er genoeg die best eens iets voor niks zouden kunnen doenIk heb wel wat namen in mijn hoofd, maar ik denk dat het verstandiger is die voor me te houden.”

Afgelopen week ontving Linda bij haar huis in Naarden de eerste exemplaren van de kinderpostzegels. Met de opbrengst van de kinderpostzegels en -kaarten wordt onder meer haar eigen Linda-foundation gesteund, die zich inzet voor de armste kinderen in Nederland. Blijkbaar heeft de presentatrice kinderpostzegel-geld nodig voor haar eigen goede doel. Het interview met Linda de Mol kunt u bekijken op NU.nl.

Tags

BN'ERSGELDGOEDE DOELLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie