,,Linda ontvlucht Nederland!”

Linda op de vlucht voor de pers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Is ook Linda de Mol Nederland ontvlucht? Eerder legde ze haar werkzaamheden neer en vroeg ze om rust. Story meldt nu dat het stil is in haar Gooische villa…

Weekblad Story meldt deze week dat Linda de Mol haar fraaie villa is ontvlucht. Directe aanleiding daar is natuurlijk het Voice-schandaal waarin haar ex Jeroen Rietbergen één van de hoofdrollen speelt. Al eerder liet Linda weten dat ze rust wil. ,,Ik heb mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Kliniek
Hoewel Story dat niet zeker weet, denkt de redactie dat Linda waarschijnlijk verblijft in het Portugese Vale do Lobo, waar de familie een vakantiewoning heeft. Al eerder werd bekend dat ook haar ex niet in is. Deze site meldde eerder dat Jeroen Rietbergen was afgereisd naar de VS om zich daar in een kliniek te laten behandelen voor zijn ‘seksverslaving’. Nu gaat het gerucht dat hij daar niet welkom was en is doorgereisd naar Bonaire.

Noodvaart
Sommige media speculeren alweer over een verzoening – op termijn – tussen Linda en Jeroen, maar dat lijkt niet reëel. Overigens noemde ze het zelf eerder een wonder dat het zo lang zo goed was gegaan. Na het vertrek van Sander Vahle, de vader van haar kinderen, heeft Linda zich naar eigen zeggen ,,met een noodvaart op een ander gestort om de pijn te dempen.” Die ander was Jeroen. ,,Het moet voor Sander toen heel pijnlijk zijn geweest. (…) Zelfs de hond werd ineens uitgelaten door een andere man”, klonk het uit Linda’s mond.

Reputatieschade
Nu lijkt de familie De Mol helemaal klaar met Jeroen Rietbergen. De bandleider heeft hen niet alleen veel verdriet, maar ook enorm veel (reputatie)schade berokkend. Linda’s neef Johnny noemde hem ‘een ongelooflijke klootzak’. Ook Linda’s kinderen lijken klaar met hun stiefvader.

Zo pijnlijk
Zoon Julian (24) en dochter Noa (22) hebben volgens Story alle foto’s van Jeroen op hun socials verwijderd. Pijnlijk, want de twee hadden een heel goede band met Jeroen. Linda heeft Jeroen overigens al eerder een tweede kans gegeven. Ook toen ging de bandleider in therapie, maar kennelijk heeft dat in de jaren erna bitter weinig effect gehad.

Tags

JOHN DE MOLJULIANLINDA DE MOLNOASANDER VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck