Papa is boos: Sofia Richie papt het aan met Scott Disick

Door: Caroline Vlietstra
05-10-2017

Zanger Lionel Richie juicht de relatie van zijn dochter Sofia (19) met Amerika’s beroemde schuinsmarcheerder Scott Disick (34) niet toe. Tegenover Us Weekly verklaarde de zanger dat hij zijn hart vasthoudt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Doodeng

Sofia hield heel lang vol dat Scott en zij alleen vrienden zijn, maar de twee werden een paar weken geleden zoenend gespot. Sindsdien maakt Sofia zelf op haar social media ook geen geheim meer van de relatie. Op de vraag of hij opkeek van de affaire, antwoordde Lionel: “Of ik in shock ben? Ja natuurlijk, ik ben de vader”, en toen hem werd gevraagd of hij blij is voor het kersverse koppel, liet Lionel weten: “Is dat een grap, ik vind het doodeng!”

Justin Bieber

Sofia had eerder een korte relatie met popidool Justin Bieber. Ze is het jongste kind van Lionel, het model en haar vier jaar oudere broer Miles zijn geboren uit zijn tweede huwelijk. De hitzanger is ook vader van actrice en presentatrice Nicole Richie.

Vakantie

De ex van Scott en moeder van zijn kinderen, Kourtney Kardashian, is ook allesbehalve blij met de relatie. Deze week plaatste Scott een intieme foto van de twee tortelduifjes op vakantie in Mexico. Het leeftijdverschil van 15 jaar is groot, en Scott staat niet echt bekend om zijn rustige, trouwe karakter. We snappen Lionel wel.

View this post on Instagram

🌱

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Gelukkig heeft Sofia haar vader hoog zitten. Ze plaatste onlangs deze foto van hem op Instagram. ,Zo trots dat ik je mijn vader noemen mag”. Laten we hopen dat Lionel haar wat goede raad kan geven.

BuzzE

 

 

Meer DenD