Liplezer onthult brandende vraag van prins Louis aan koningin

Door: Lola van Leeuwen
04-06-2022

Toen de koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace verscheen voor de RAF flypast, werd de koningin gespot in gesprek met prins Louis, een van haar jongste achterkleinkinderen. Een liplezer heeft onthuld wat hij denkt dat er is gezegd…

Prins Louis (4) stal gisteren de show terwijl hij een reeks speelse gezichten trok tijdens de RAF flypast, die eindigde met een spectaculaire vertoning door de Red Arrows. Ook had hij een brandende vraag voor de koningin toen ze op het balkon van Buckingham Palace stonden tijdens haar platina-jubileumfeesten…

Op de camerabeelden kon je Louis een paar woorden zien wisselen met zijn overgrootmoeder terwijl ze wachtten op de vliegtuigen en helikopters om over te vliegen. Een liplezer heeft de Mirror verteld waar het paar het over leek te hebben – en het lijkt erop dat Louis graag één ding wilde weten.

Droog antwoord

Volgens Jeremy Freeman, een expert in liplezen, vroeg Louis: “Komen de Red Arrows eraan?” Waarop de koningin heel droog antwoordde: “Ik hoop het.”

Toen de Red Arrows kwamen opdagen en de lucht rood, wit en blauw schilderden, leek de opwinding van Louis een hoogtepunt te bereiken nadat de heer Freeman zei dat de prins uitriep: “Ja ja ja! Daar zijn ze”

Oren bedekken

Ondertussen pikte Freeman ook een ander gesprek op toen de jonge Louis zijn oren bedekte terwijl vliegtuigen boven Buckingham Palace bulderden in de vorm van het getal 70, het aantal jaren in het bewind van de koningin. Hij zegt dat de koningin bij het zien hiervan zei: ,,Oh leuk”, waarbij Kate antwoordt ,,geweldig” zei en Charlotte “Wauw” toevoegde.

Terwijl Louis zijn oren bedekte, zei de heer Freeman: ,,Wow, dat was luid”, terwijl een trotse Kate tegen prins William zei ,,kijk naar hem” – over hun jonge zoon.

Meer DenD