Lisa van OG3NE weer verliefd

Lisa weer verliefd
Door: Charlotte Wijnen
22-06-2022

OG3NE-zangeres Lisa Vol is weer verliefd! Op Instagram deelt ze beelden van haar nieuwe liefde. ,,Mijn vlam”, schrijft ze er dolgelukkig bij.

Na iets meer dan een halfjaar heeft OG3NE-zangeres Lisa opnieuw geluk in de liefde gevonden. Op de foto’s die ze deelt op Instagram is te zien dat ze straalt door haar nieuwe liefde. De man die haar gelukkig maakt heet Robin de Brie. Op Instagram noemt hij zichzelf ‘artiest’.

Lisa maakte eind vorig jaar bekend weer vrijgezel te zijn. Zij en haar toenmalige vriend Ergin Arslanbas hadden na zeven jaar een punt achter de relatie gezet. Dat was in ‘goed overleg’ gegaan, zo schreef de zangeres destijds op Instagram. ,,We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden.”

Lisa liet destijds weten veel verdriet te hebben. ,,We hebben ons best gedaan onze relatie te laten slagen maar de verwachtingen van het leven kunnen soms toch te veel verschillen. Het doet nu veel pijn maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beide gelukkiger zal maken.”

Meer DenD