Live: Kijk eens hoe uitzinnig Marcel Roosmalen buiten beeld is

Van Roosmlen dnst er onbeholpen op los, voor de uitzending van de talkshow Marcel & Gijs.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het einde nadert van de talkshow met rasse schreden: aanstaande vrijdag is alweer de laatste Marcel & Gijs. Wat de kijkers echter niet zien is hoe uitzinnig Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman vóór de live uitzending hun publiek in de Hilversumse studio met een wilde indianendans proberen op te zwepen.

Als twee boomers dansen ze langs de talkshowtafel, onbeholpen en niet in de maat van stevige hiphop-muziek aan te houden. Marcel van Roosmalen in maatpak gooit zijn armen wild in de lucht op het ritme van de muziek, terwijl Gijs Groenteman op het moment dat hij hossend om de tafel loopt nog bijna over een stoelpoot struikelt.

Onnatuurlijk

Het is duidelijk dat de twee reuze veel plezier hebben, maar het tafereel heeft nogal iets onnatuurlijk en krampachtigs. Datzelfde geldt voor het gesprek maandagavond met zanger Hans de Booij, die dankzij zijn oproep bij de talkshow van Renze Klamer behoed is voor een leven als onbehuisde. Groenteman, die ontdekte dat De Booij een ademhalingsoefening deed voor het gesprek aan tafel, vroeg het publiek ook mee te doen.

Angela de Jong

Het duo scoorde overigens wel goede kijkcijfers. Maar liefst 505.000 Nederlanders keken naar de show. Dinsdagavond komt Angela de Jong aan tafel. De AD-columniste toonde zich in de eerste week zeer kritisch over het tv-brouwsel van Van Roosmalen en Groenteman. De twee hopen overigens op een vast contract bij SBS, alhoewel Groenteman ook auditie heeft gedaan bij de publieke omroep voor een programma over cultuur in het najaar.

Aaf

De zoon van presentatrice Hanneke Groenteman is de partner van Volkskrant-columniste Aaf Brandt Corstius.

Tags

GIJS GROENTEMANMARCEL & GIJSMARCEL VAN ROOSMALENSBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck