Liza Sips boos na Expeditie Robinson: ‘Dolk in mijn rug’

Liza niet blij met deelname aan Expeditie Robinson
Door: Charlotte Wijnen
04-10-2022

Het einde van haar Expeditie Robinson-avontuur kwam uiteindelijk hard aan bij Liza Sips. Ze voelt zich enorm bedrogen door haar bondgenoot Dennis Wilt. ,,Het voelde als een dolk in mijn rug.”

In het Expeditie Robinson-napraatprogramma ‘Back2Base’ vertelt Liza dat ze de team-wissel in het programma maar niets vond. Hoewel ze wist dat er een kans bestond dat zij eruit zou vliegen, kwam haar exit alsnog hard aan.

‘Het voelde verkeerd’

,,Vanaf de eerste dag dat ik daar zat, voelde het verkeerd. Het was de vibe, de energie, de mensen… Toen ik hoorde met wie ik door zou gaan, dacht ik: hm, dat is jammer”, blikt ze terug.

In haar nieuwe team zaten haar oud-kampgenoten Dennis Wilt en Laura Vlasblom. Maar omdat Laura ziek werd, viel zij al snel weg. Liza bleef over met Dennis uit haar eigen kamp en Chatilla, Harry en Vincent uit het andere kamp.

‘Hij gaf mij zijn woord’

Volgens Liza hadden Dennis en zij met elkaar afgesproken niet op elkaar te stemmen. ,,Wij hebben elkaar écht ons woord gegeven. We hadden afgesproken: ‘Wij stemmen niet op elkaar, wij stemmen op Harry”’, legt ze uit. Helaas liep dat anders: Dennis stemde achter haar rug om tóch op Liza, iets wat ze niet aan zag komen.

‘Dolk in mijn rug’

Dennis en Liza hadden een goede band tijdens de opnames en Dennis vertelde haar ook wie hij niet mocht. Zo zei hij dat hij geen fan was van Devrim, omdat je daar volgens hem de oorlog niet mee zou winnen. ,,Maar een bondgenoot hebben die niet betrouwbaar is en gewoon een dolk in je rug steekt, daar win je ook de oorlog niet mee hoor”, aldus Liza.

Hoewel de actrice zich bedrogen voelt, begrijpt ze dat dit soort acties het bij het programma horen. Gelukkig hebben de twee dus geen ruzie met elkaar. ,,Ik heb hem alweer zo vaak gezien.”

Meer DenD