Lloyd Webber feliciteert Nederlandse cast Jesus Christ Superstar

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Sir Andrew Lloyd Webber heeft de cast, crew en muzikanten van de nieuwe Nederlandse versie van Jesus Christ Superstar gefeliciteerd met de veertien nominaties voor de Musical Awards. De wereldberoemde Britse componist bracht zijn gelukwensen over in een brief aan het voltallige ensemble. De brief werd dinsdagavond voor de opvoering van de musical in Leeuwarden aan de acteurs en muzikanten voorgelezen.

De uitreiking van de Musical Awards is woensdagavond. Jesus Christ Superstar is de grootste kanshebber. Onder anderen hoofdrolspelers Jeangu Macrooy, Lucas Hamming en Edwin Jonker maken kans op een prijs. Ook regisseur Ivo van Hove is genomineerd en Jesus Christ Superstar maakt kans op het beeldje voor beste musical.

De rockmusical gaat over de laatste dagen van Jezus. Lloyd Webber componeerde de voorstelling, die in 1971 voor het eerst op Broadway te zien was. De teksten werden geschreven door Tim Rice. De nieuwe Nederlandse versie kreeg lovende recensies; de meeste kranten gaven vijf sterren.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck