Lodewijk Hoekstra wordt weer vader!

Door: DitjesDatjes
29-01-2018

Lodewijk Hoekstra, bekend van het tv-programma Eigen Huis en Tuin en columnist bij Ditjes & Datjes (D&D), wordt voor de derde keer in zijn leven vader. En het wordt een zoon!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De voormalige oppas van Lodewijks kinderen Mels en Diese is nu in verwachting van de tuinexpert. Renée verwacht over een maand of drie de baby.

Lodewijk Hoekstra was eerder getrouwd met Kristel. Dat huwelijk stopte na drie jaar.

Dat betekent dat het hoofd van Lodewijk middenin de lente wat minder staat naar tuinieren. In Naarden heeft hij eigenhandig hun huis gebouwd.

Tips

In de februari-editie van D&D geeft Lodewijk nog een paar tuintips:

Het mag dan nog vaak koud en guur zijn in februari, je merkt wel dat de dagen gaan lengen. Gelukkig maar, want dat betekent dat ook de natuur weer beetje bij beetje gaat ontwaken en we weer vaker en langer de tuin in kunnen!

Zelf vind ik het altijd weer een feestje om de sneeuwklokjes in de tuin te kunnen begroeten. Er zijn deze maand diverse sneeuwklokjesfestivals die de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Superleuk om te zien hoe fanatiek sommige mensen daarmee bezig zijn en wat een soorten en maten je hebt.

Februari is ook een goede maand om te snoeien. Als u fruitbomen heeft, is dit het moment om de takken die naar het midden groeien weg te knippen. Let er alleen wel op dat het niet gaat vriezen, want de snoeiwonden hebben een paar dagen nodig om te genezen.

 

 

 

Meer DenD