Lof en kritiek. Is Doutzen kroes te dun?

Doutzen Kroes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Doutzen Kroes moet als topmodel natuurlijk goed letten op wat ze eet en hoeveel ze sport. De friezin ziet er nog steeds prachtig uit en dat ze 35 jaar oud is en twee kinderen heeft gekregen ziet niemand. Maar op Instagram laten mensen nu weten dat ze Doutzen iets té afgetraind vinden. Gaat het wel goed met haar?

Jaloezie en zorgen

Het supermodel poseert in een naveltruitje en klein bikinibroekje op een Mexicaans strand. Ze kijkt op de eerste foto zwoel in de cameralens. Op de tweede foto leunt ze helemaal naar achter en vooral op de derde foto is te zien hoe ontzettend gespierd Doutzen is. Ze krijgt veel positieve reacties van mannen en vrouwen die het erg knap vinden van Doutzen dat ze er zo uitziet en schrijven dat ze een klein beetje jaloers zijn.

Er zijn ook volgers die bang zijn dat Doutzen te ver gaat. Dat ze te strak en te dun is geworden. Zij uiten hun zorgen. ,,Oei, dat is wel heel mager”, schrijft iemand bij de foto. ,,Zoooo mager”, schrijft een volger, waarop een ander reageert met ,,En iedereen lijkt het geweldig te vinden.” Er zijn ook mensen die niet direct kritiek hebben op het voorkomen van Doutzen maar wel willen dat ze iets aankomt: ,,Je mag wel wat eten hoor.”

 

https://www.instagram.com/p/B789V7rhYb5/?utm_source=ig_embed

Tags

DIEETDOUTZEN KROESDUNETENGESPIERDINSTAGRAMKRITIEKLICHAAMLOFTRAINEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck