Logan Paul zegt sorry na smakeloze vlog met dode man in zelfmoordbos

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Amerikaanse vlogger Logan Paul kwam onder vuur te liggen nadat hij een video had gemaakt waarin een dode man te zien was. Hij heeft zijn excuses aangeboden voor de smakeloze vlog.

Zelfmoordbos

Samen met vrienden ging hij naar het beruchte ‘zelfmoordbos’ in Japan. Volgens Logan wilde hij daarheen om zelfmoord onder de aandacht te brengen. Ook wilde hij naar het bos omdat er wordt gezegd dat het in het bos zou spoken. In het filmpje is te zien hoe hij samen met vrienden door het bos loopt, en opeens een levenloos lichaam ziet hangen aan een boom. In eerste instantie is hij geschrokken, maar al snel maakt hij grappen over de dode man. Hij zegt onder andere “Yo leef je?” en “Ben je ons aan het fucken?”. 

Ook maakt hij een vriend belachelijk, die aangeeft dat hij zich niet prettig voelt bij de situatie. “Wat, heb je nog nooit naast een dode gestaan”, zegt Logan tegen hem. Daarna begint hij te lachen en noemt de vlog één grote grap. De vlog, geplaatst op 31 december, heeft veel teweeggebracht. Meer dan zes miljoen mensen bekeken de video op Youtube en velen waren geschrokken door de harteloze reactie van Logan. De vlogger heeft het filmpje inmiddels verwijderd, en heeft gister een nieuwe vlog gepost. Eentje met de titel: “So Sorry”, waarin hij zijn excuses aanbiedt.

Te laat

Volgens veel mensen komt de excuusvideo te laat. Ook Hollywoodsterren hebben met afschuw gereageerd op de vlog. Zo vindt Aaron Paul, bekend van Breaking Bad, de video misselijkmakend omdat Logan zelfmoord niet serieus lijkt te nemen. Game of Thrones-actrice Sophie Turner schrijft: “Je maakt mensen niet bewust van een probleem, je lacht er alleen om.” Volgens velen lijkt het erop dat Logan alleen zijn excuses aanbiedt om zijn carrière te behouden.

Tags

JAPANLOGAN PAULVIDEOVLOGGERZELFMOORD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck