Logen Meilandjes over vermogen?

Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De bodem van de schatkist van de Meilandjes zou in zicht komen. Dat beweerde het beroemde gezin zelf nadat ze alle reserveringen in hun chateau moesten cancelen door het coronavirus. Nu blijkt dat dat niet komt door te weinig inkomen, maar door één specifieke torenhoge uitgave.

Half miljoen lichter

Afgelopen week zijn de Meilandjes begonnen met hun verhuizing naar het Gelderse Hengelo. Daar kochten ze eerder een enorme woonboerderij voor meer dan negen ton! Bekendeburen heeft ontdekt wat de hoogte is van de hypotheek die Martien en zijn gezin voor de woning hebben. Dat blijkt ‘maar’ 420.000 euro te zijn. Ze hebben dus ruim een half miljoen uit hun zak betaald! Geen wonder dat hun schatkist een stuk leger is dan vorig jaar…..

Enorme winst

Het gezin hoopt dat ze binnenkort hun zakken weer kunnen vullen, want het chateau in Frankrijk staat nog steeds te koop. Enkele jaren geleden kochten ze het vervallen kasteel voor vier ton. Ze hebben enkele tienduizenden euro’s in het opknappen gestoken, maar maken nog steeds een flinke klapper als ze het chateau voor de vraagprijs verkopen. Ze hebben het pand namelijk te koop gezet voor 1.25 miljoen euro! Of het hen lukt om voor dat bedrag een koper te vinden is nog maar de vraag, want de afgelopen maanden hebben meerdere experts hun twijfels geuit over de staat van het kasteel.

Tags

FAMILIE MEILANDINKOMENMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDVILLAWOONBOERDERIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck