‘Lompe Lisa’ uit First Dates bedreigd door boze kijkers

Door: DitjesenDatjes
06-11-2018

De aflevering van First Dates heeft op veel kijkers indruk gemaakt. Het respectloze gedrag van de 25-jarige Lisa schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Sommigen vonden het zelfs zó erg, dat Lisa wordt bedreigd.

Gebit

Het is nu al een van de meest besproken afleveringen ooit. Lisa, die in het dagelijks leven gastouder is, was al vanaf het eerste moment niet gecharmeerd van Jaimy Rietbroek (30). Zijn neus was te groot, zijn haren te kort en zijn gebit niet mooi genoeg. Jaimy toonde interesse in zijn date en probeerde het afspraakje gezellig te maken, maar Lisa gunde hem geen blik waardig.

Op Twitter gingen kijkers al los over ‘lompe Lisa’, maar de jonge vrouw zou nu zelfs worden bedreigd. Dat zegt Jaimy, haar date, tegen het Algemeen Dagblad: ,,Ik heb geen contact met haar meer gehad, maar ik hoorde van de mensen van First Dates dat ze bedreigd is na de uitzending. Echt belachelijk. Dat gaat veel te ver. Ik heb geen haatgevoelens voor haar. Als er iemand boos zou moeten zijn, ben ik het. Maar ik ben het niet’’, zegt Jaimy. ,,Ik hoop dat mensen haar met rust laten, dit verdient ze niet.’’

Gamen

De man neemt het dus ook nog eens voor Lisa op. En dat terwijl ze geen goed woord over had voor Jaimy. In het toilet belde ze namelijk iemand op, en begon over zijn grote neus, kale hoofd en slechte gebit. Ook vertelde ze over zijn hobby: ,,Hij houdt van… gamen! Het is gewoon gênant. Ik moet nog een hoofdgerecht en een nagerecht eten. Ik ga dat snel doen, en dan ga ik naar huis.’’

Meer DenD