Londen wordt extra locatie voor uitreiking van Oscars

Door: DitjesDatjes
30-03-2021

Filmsterren die niet in de Verenigde Staten wonen, maar tijdens de aanstaande Oscar-uitreiking wel een beeldje in ontvangst mogen nemen, hoeven daarvoor niet per se naar de VS te reizen. Volgens Variety wordt er namelijk door de organisatie achter de uitreiking ook een locatie in Londen opgetuigd waar de winnaars hun Oscar op kunnen halen zonder dat ze naar de States moeten reizen en daar eerst in quarantaine moeten gaan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tijdens een vergadering met vertegenwoordigers van de genomineerden werd dinsdag verteld dat Londen “100 procent” bevestigd is als extra locatie voor de Oscars. Om welke plek het precies gaat, kon producent Stacey Sher niet zeggen. Het clubje mensen dat op de nog onbekende plek aanwezig mag zijn, zal beperkt zijn aangezien iedere genomineerde één gast mee mag nemen.

De uitreiking van de belangrijkste filmprijzen ter wereld wordt traditiegetrouw in Los Angeles gehouden. Dit jaar kunnen acteurs en filmmakers – vanwege de coronamaatregelen – hun beeldje op twee locaties ophalen: het Dolby Theatre en Union Station. De ceremonie stond oorspronkelijk gepland voor 28 februari, maar moest om corona worden uitgesteld naar 25 april.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD