Loog Famke Louise onder ede?

Loog Famke Louise in de rechtszaal?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jan Roos en Dennis Schouten gaan in hoger beroep tegen de uitspraak in de rechtszaak van Famke Louise. Het grote nieuws brachten ze gisteren tijdens de uitzending van Roddelpraat. De twee heren denken deze keer een kans te hebben, omdat er een geheime video van Famke is uitgelekt.

Famke Louise spande een rechtszaak tegen de heren van Roddelpraat aan omdat zij tijdens een uitzending een onuitgebracht nummer van haar lieten horen. Het nummer was volgens Famke privé en zou ze enkel voor zichzelf hebben geschreven.

Famke treedt op met het verboden nummer

Maar nu is er een video van Famke uitgelekt waarin te zien is dat ze datzelfde nummer op een feestje zingt. ,,Ik kreeg een bericht van iemand en die zei: ‘Dat liedje dat jullie hebben laten horen… Oktober 2020 hebben wij haar ingehuurd en heeft ze bij ons in huis gezongen’. En daar hebben wij beelden van”, onthult Dennis in Roddelpraat.

Vervolgens laat Dennis de video zien, waarop inderdaad te zien is dat Famke in een huiskamer aan het optreden is en het ‘verboden’ nummer zingt. Volgens de bron van Dennis waren er ongeveer vijftien mensen aanwezig op het feestje en is Famke betaald voor haar optreden.

‘Ze heeft keihard gelogen’

Omdat is gebleken dat Famke zélf optreedt met het onuitgebrachte nummer, denken Dennis en Jan een kans te hebben. ,,Ze heeft keihard gelogen”, concluderen de heren.

Famke zou in de rechtszaal hebben gezegd dat het nummer opgenomen is met een telefoon. ,,Maar ze laat gewoon de afgemixte versie horen. Het auteursrechtelijke verhaal is dus naar de knoppen”, aldus Jan. Heeft Famke bewust gelogen in de rechtszaal?

Tags

DENNIS SCHOUTENFAMKE LOUISEHOGER BEROEPJAN ROOSRECHTSZAAKRODDELPRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck