Loopt André ondanks niet-optreden binnen? ‘Koopt auto van bijna 2 ton’

Andre koopt dure auto
Door: Charlotte Wijnen
26-09-2022

Ondanks dat André Hazes al een lange tijd geen optredens heeft, lijkt hij het financieel nog altijd voor de wind te hebben. Op Instagram poseert hij trots naast zijn nieuwe peperdure auto, die bijna 2 ton gekost heeft.

Na een lange pauze is André Hazes zijn comeback aan het voorbereiden. En bij een nieuwe fase in zijn leven, hoort kennelijk ook een nieuwe auto.

Peperdure Porsche

Dat André een dure smaak heeft is wel gebleken. Hij heeft gekozen voor een peperdure Porsche, zo is te zien op de Instagram-pagina van de Porsche-dealer.

,,Met veel plezier mochten wij André Hazes vandaag verwelkomen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven”, schrijft de dealer bij een foto van André met zijn nieuwe bolide. ,,Wij feliciteren André met zijn nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo. Sportief, veilig en comfortabel naar al je aankomende shows.”

Twee ton

André treedt al bijna een jaar lang niet op, wat ongetwijfeld ervoor gezorgd heeft dat er een hoop minder geld binnenkomt. Maar kennelijk heeft de zanger daar weinig last van, want de Porsche die hij heeft gekocht kost bijna twee ton.

Meer DenD