Loopt Edvard weer te hard van stapel?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Edvard Niessing al 70 jaar oud is, lijkt hij nu pas geleerd te hebben om het rustig aan te doen in een relatie. Tenminste, dat zegt hij zelf tegen weekblad Weekend. Zijn plannen met zijn nieuwe vriendin lijken dat tegen te spreken.

Aftasten

Edvard vond in 2017 het liefdesgeluk bij Milika Peterzon. Hij was tot over zijn oren verliefd, en was zeker dat ze voor altijd bij elkaar zouden blijven. Helaas ging het twee maanden later uit. In 2018 kreeg hij een relatie met de onbekende Selma, en ook met haar zag hij zichzelf wel samen op zijn oude dag. Helaas was ook die relatie geen lang leven beschoren.

Twee weken geleden maakte de nieuwslezer bekend dat hij wéér verliefd is. Dit keer op de 66-jarige Inge. ,,Toen ik Inge zag staan, dacht ik: wow. Ik ging het even aftasten en er was meteen een leuke klik”, vertelt Edvard. Ook Inge vond Edvard meteen een leuke man. ,,En die arm om mij heen was heel erg fijn”, vertelt de vrouw. ,,Ik ben gescheiden en als je een tijdje alleen bent is het toch wel prettig iemand te ontmoeten waar je je vertrouwd bij voelt.”

Rustig aan doen

Hoewel Edvard altijd halsoverkop verliefd wordt, en het meteen heel heftig is, lijkt hij geen problemen te hebben om zijn exen te vergeten. ,,Dat speelde qua bagage natuurlijk wel een beetje mee, maar toen ik Inge ontmoette dacht ik: snel dat verdrietige verleden vergeten en voor deze mooie lieve dame gaan.” Maar te hard van stapel lopen zoals de vorige keren wil hij niet meer. ,,Eerst kijken of we met eventuele verschillen van nature of uit het verleden kunnen omgaan.” Toch heeft Edvard al heel wat op de planning staan. ,,We gaan negen dagen naar Bonaire. We kijken er heel erg naar uit, we hebben een drukke periode achter de rug. Eens kijken of we elkaar de tent niet uitvechten.” Ook doet Edvard wel een hele opmerkelijke uitspraak, die erg tegenstrijdig is met ‘rustig aan doen’. ,,Zij is de liefde voor de rest van mijn leven, dan weet je wel genoeg. Zo voelt het ook na een paar maanden.

Tags

EDVARD NIESSINGLIEFDEMILIKA PETERZONRELATIESAMENWONENVERKERING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck