Loretta Schrijver schreef boze brief aan Matthijs van Nieuwkerk: ‘Nooit geantwoord’

Loretta schreeft woedende brief aan tiran Matthijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Loretta Schrijver onthult dat ze in het verleden een boze brief aan Matthijs van Nieuwkerk en zijn toenmalige hoofdredacteur Dieuwke Wynia heeft geschreven, maar dat Matthijs nooit geantwoord heeft. ,,lk kreeg alleen een stompzinnige reactie van Dieuwke, in twee regels.”

Loretta Schrijver werd naar eigen zeggen voortdurend belachelijk gemaakt in De TV Draait Door, de rubriek van de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk.

‘Bewust verknipte filmpjes’

,,Ik weet een beetje hoe het voelt als je bekend bent en door de mangel wordt gehaald”, vertelt Loretta in gesprek met Nouveau. ,,Bij mij begon het rond 2007 met die bewust verknipte filmpjes in De Wereld Draait Door, waardoor het leek alsof ik hartstikke onnozel ben. Dat viel samen met het begin van fora op internet, waar mensen hun mening konden achterlaten.”

Brief

Loretta zat er behoorlijk mee in haar maag. Ze las destijds alle negatieve berichten over haar, ook al zei haar omgeving dat ze dat niet moest doen. ,,Ik kon het niet laten. DWDD was daarin de katalysator, dus heb ik uiteindelijk Matthijs en zijn hoofdredacteur Dieuwke Wynia een brief geschreven”, vertelt Loretta.

Geen reactie

Loretta legde in de brief uit dat Matthijs en Dieuwke haar aan het framen waren. Een reactie van Matthijs bleef helaas uit. ,,lk kreeg alleen een stompzinnige reactie van Dieuwke, in twee regels. Jammer dat ik er zo over dacht.”

Tags

LORETTA SCHRIJVERMATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck