Loretta Schrijver woest op RTL Boulevard: ‘Ik ben niet kapot!’

Loretta HELEMAAL klaar met Boulevard
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Loretta Schrijver werd gisteren tijdens de uitzending van RTL Boulevard gebeld over het einde van Koffietijd. Zij nam echter niet vrolijk de telefoon op: ze is woest over een artikel waarin RTL Boulevard meldt dat Loretta er ‘kapot van is’. ,,Pas jullie website aan!”

De dames van Koffietijd kregen gisteren vervelend nieuws te horen: vanwege dalende kijkcijfers wordt de stekker uit het programma getrokken. Loretta werd gisteren tijdens de uitzending van RTL Boulevard gebeld om erover te praten.

‘Ik vind dat niet zo leuk’

Aan de telefoon wordt Loretta gevraagd hoe het met haar gaat. ,,Ik ben hélemaal kapot”, begint ze sarcastisch. ,,Nee, maar daar wil ik dus eigenlijk meteen mee beginnen. Ik vind dat niet zo leuk, dat ik op de website van RTL Boulevard lees dat ‘Loretta er helemaal kapot van is’.”

Volgens Loretta is ze er namelijk helemaal niet kapot van en had ze dit al lang zien aankomen. ,,We zouden eigenlijk misschien maar drie maanden hebben bestaan, maar we bestaan dertien jaar bijna”, vertelt ze. Ze wil dan ook dat Boulevard het artikel meteen van de website afhaalt. ,,Dan hebben we dat weer uit de wereld.”

Open voor doorstart

Wat vinden de andere collega’s ervan dat Koffietijd verleden tijd is? Volgens Loretta staat iedereen er vrij nuchter in. ,,We zijn nu eigenlijk met z’n allen een borreltje aan het drinken”, zegt ze. Wel staat Loretta absoluut open voor een doorstart. ,,Als Koffietijd gewoon zou blijven bestaan, dan zou ik er gewoon bij blijven, want niemand wil weg bij dat programma. Dat staat buiten kijf.”

Tags

LORETTA SCHRIJVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck