Lost Frequencies viert een miljard streams

Door: DitjesDatjes
24-11-2017

AMSTERDAM – De ook in Nederland populaire Belgische dance-act Lost Frequencies (echte naam Felix De Laet) heeft deze week de magische grens van een miljard gestreamde tracks op muziekplatform Spotify bereikt.

Tegelijkertijd maakte de Belg vrijdag bekend dat hij zijn eigen platenlabel heeft opgericht: Found Frequencies. Het label gaat opereren onder de vlag van Armada Music, het muziekbedrijf dat eigendom is van onder anderen Armin van Buuren.

De eerste track op het nieuwe label, Crazy, gemaakt in samenwerking met het Nederlandse duo Zonderling, werd vrijdag door radiozender 538 tot Dance Smash gebombardeerd.

De Laet was erg in zijn nopjes over al dat goede nieuws: ,,Ik ben superblij dat mijn label nu eindelijk is gelanceerd. Het is niet alleen een thuis voor mijn eigen muziek, maar hopelijk ook een plek voor aanstormende talenten om te laten zien wat ze in huis hebben. Ik ben van plan om zelf een aantal clubplaten op het label uit te brengen. De sound valt samen met alles wat ik al draai in mijn sets en op mijn playlists zet.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD