Louisa Janssen deelt update na overlijden broertje: “We zijn sterk en gaan door”

Louisa Janssen geeft update na overlijden broertje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Het was een zware week voor reality-ster Louisa Janssen. Ze moest namelijk afscheid nemen van haar jongere broertje, nadat hij kwam te overlijden. Op Instagram deelt Louisa hoe het nu met haar gaat.

Louisa laat haar volgers weten dat ze een zware week achter de rug heeft. Ze verbleef de afgelopen dagen bij haar ouders, maar pakt de draad thuis nu weer op. ,,Nu ben ik langzaam thuis weer de draad op aan het pakken. Ik moet wel door, ook voor ons kindje gaat het leven door.” Donderdag viert haar zoontje alweer zijn vijfde verjaardag. ,,Donderdag wordt hij alweer vijf, dus er valt nog genoeg te regelen.”

Slapeloze nachten

De reality-ster heeft nog steeds slapeloze nachten van het verlies. ,,Ik lig nog steeds elke nacht wakker of ik word wakker met een traan, maar het leven gaat door.” Louisa wil alle mensen bedanken die haar hebben gecondoleerd. ,,Met z’n allen zijn we sterk en gaan we door”, eindigt ze haar bericht.

Louisa liet eerder deze week weten dat de familie afscheid heeft genomen van haar broertje, Jantje Janssen. Ze schreef dat het ‘een mooi afscheid’ was.

Tags

LOUISA JANSSENOVERLIJDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck