LOVE IS IN THE AIR: WIERD EN FIDAN WEER SAMEN

Werd en Ekiz weer bij elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het mediakoppel Wierd Duk en Fidan Ekiz is weer bij elkaar. Dat is het heugelijke nieuws dat de Telegraaf-journalist bij BNR in de vrijdagmiddag show van Wilfred Genee prijsgaf. Na een scheiding heeft de liefde opnieuw toegeslagen tussen de twee journalisten. Wat een heerlijk nieuws!

Het tweetal heeft een zoontje van drie jaar oud toen het ging scheiden.

Toen zei Fidan: “Mijn man en ik liggen in scheiding. We zijn niet meer samen. Die beslissing hebben we kortgeleden genomen. Dat is heel verdrietig.”

Vier jaar daarvoor trouwde Duk en Ekiz nog in Hotel New York in Rotterdam.

In Vrij Nederland zei Fidan Ekiz over hun relatie:

Ekiz: ‘Als je getrouwd bent, hoef je nog niet hetzelfde te denken. Wierd komt uit een hervormd domineesgezin en ik kom uit een islamitisch gastarbeidersgezin, de verschillen maken het juist interessant. Ik zeg op televisie regelmatig dingen waar Wierd het niet mee eens is. En ik heb de neiging om hem te waarschuwen als hij weer eens al te provocerend bezig is. In onze omgeving zeggen ze: jullie denken wel echt heel verschillend over de wereld, hoe gaat het er bij jullie thuis aantoe?’

Duk onthulde bij BNR dat hij heel gelukkig is met het feit dat hij weer met Fidan samen is. De presentatrice heeft onderdak gevonden bij Omroep WNL nadat eerder De Vooravond hardhandig was gestopt.

Tags

DE TELEGRAAFFIDAN EKIZOMROEP WNLWERD DUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck