Lubach en Abbring woest op kantinejuf

Door: DitjesenDatjes
17-10-2017

Arjen Lubach en Janine Abbring zijn negatief verrast door de VPRO-kantinejuf. Zij heeft ter ere van de winst van de Televizier-Ring door Zondag met Lubach een menu samengesteld met onder andere filet american, soep met ballen en kroketten. Helaas: Lubach en Abbring zijn allebei vegetariër.

De kantinejuf slaat overduidelijk de plank mis, maar ongetwijfeld heeft ze het goed bedoeld. Janine Abbring, eindredacteur van ZML,  is teleurgesteld in de kantine van de omroep: “Onlangs behandelden we nog de bio-industrie in Zondag Met Lubach en nu promoot de VPRO-kantine broodje smeervlees en ballen uit naam van ZML.”

Lubach heeft het menu op Twitter gezet:

Linda de Mol

Niet alleen heeft Janine Abbring kritiek op het menu in de VPRO-kantine. Ook bemoeit ze zich met het eetpatroon van Linda de Mol. Abbring vindt namelijk dat de presentatrice wel heel veel vlees eet. Toen De Mol vlogde over haar strijd tegen de kilo’s reageerde Abbring niet enthousiast: “Wat mij vooral opvalt in Linda’s lijnpoging is hoe ouderwets veel vlees ze eet. Tijd voor een vega-themanummer van de LINDA.”

 

Meer DenD