Luca Borsato nog niet klaar met Daisy

Luca nog niet klaar met Daisy
Door: Charlotte Wijnen
23-09-2022

Het is nog maar een aantal weken geleden dat de relatie tussen Luca Borsato en Daisy Piras strandde. Hoewel Daisy over Luca heen lijkt te zijn, heeft Luca er meer moeite mee. Op Instagram laat hij doorschemeren dat hij liefdesverdriet heeft.

Luca Borsato is diep door het stof gegaan toen bleek dat hij contact had met andere vrouwen ten tijde van zijn inmiddels stukgelopen relatie met Daisy Piras. Op Instagram schreef hij dat hij ‘een flinke grens’ heeft overschreden.

‘Ik verdiende beter’

,,Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen”, schreef Luca. ,,Ik ben mij hier heel erg bewust van. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor.”

Daisy is het met die woorden eens en heeft daarom de relatie met Luca achter zich kunnen laten. In een vragenrondje op Instagram krijgt ze de vraag hoe ze over Luca heen is gekomen. ,,Ik verdiende gewoon beter”, antwoordt Daisy.

Een maand uit

Wel laat ze weten dat ze er absoluut nog niet voor openstaat om nieuwe mensen te leren kennen. ,,Het is net een maand uit. Als je direct na je break-up de behoefte hebt om met andere mensen af te spreken en te appen zit er denk ik iets niet helemaal goed in je verwerkingsproces”, schrijft ze op Instagram. ,,Dat klinkt voor mij gewoon als het vermijden van je gevoelens en emoties, die je uiteindelijk toch wel gaat moeten toelaten.”

Luca nog niet over Daisy heen?

Ook Luca laat op Instagram iets los over de breuk. In een veelzeggende quote laat hij doorschemeren spijt te hebben van zijn acties. ,,Zelfvergeving is een cruciaal onderdeel van herstel, omdat het ons in staat stelt om onszelf te bevrijden van onze eigen mentale gevangenissen van schaamte”, luidt de quote.

Daarnaast deelt hij een nummer dat ‘Help Me Get Over You’ heet. ,,Luca is waarschijnlijk nog niet over Daisy heen”, concludeert juicekanaal Realityfbi.

Meer DenD