Lucille Werner wil Lingo terug op tv

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Toen minister Wouter Koolmees aangaf dat mensen bij hun inburgering sneller Nederlands moeten leren, zag Lucille Werner meteen haar kans. Ze wil graag Lingo weer terugbrengen. Lingo is volgens haar de oplossing op minister Koolmees probleem.

Op Twitter schrijft Lucille: „Idee: breng Lingo terug! Ooit leerden nieuwkomers spel(l)enderwijs elke dag Nederlands #oplossing.”

Zelf presenteren

Ze laat weten aan RTL dat ze Lingo een erg belangrijk programma vindt:  Lingo is een heel erg belangrijk programma, altijd geweest als het gaat om de kennis van de Nederlandse taal. Het is heel laagdrempelig en voor een heel breed publiek toegankelijk.”

,,Dit is gewoon dé oplossing voor alle nieuwe Nederlanders die in dit prachtige land wonen en de taal dus heel snel meester moeten worden. En op een hele speelse manier.”

Als Lingo weer op de buis zou komen, dan wil Lucille het graag weer presenteren. „Lingo en ik zijn eigenlijk met elkaar getrouwd. We liggen nu een klein beetje in scheiding, maar als het zover komt, dan hertrouw ik weer.”

Tags

LINGOLUCILLE WERNERWOUTER KOOLMEES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie