Is De Luizenmoeder’s Henry van Loon verliefd op Jelka?

Volkert van Loon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Het lijkt erop dat Henry van Loon en Jelka van Houten het méér dan leuk hebben samen. ‘Volkert’ uit De Luizenmoeder plaatste op zijn Instagram-account een foto van het zusje van actrice Carice van Houten en zette er een hartje bij…

Voordat deze geruchtmakende foto werd geplaatst, was niet meer bekend van de twee dan dat ze beiden vrijgezel waren. Twee jaar geleden zag Jelka haar huwelijk met Koppe Koppeschaar, met wie ze zoon Walt en dochter Jean kreeg, stranden. Eind vorig jaar liep de liefde tussen Henry en zijn huidige De Luizenmoeder-collega Jennifer Hoffman op de klippen.

Verliefd

Mochten ze verliefd zijn, dan lijkt het nogal onverwacht. In elk geval wat Jelka betreft. Vorige maand nog gaf ze aan Grazia een interview waarin ze vertelde nauwelijks behoefte te hebben aan het maken van afspraakjes om weer aan de man te raken. ,,Ik denk niet meer in plaatjes”, zei ze toen. ,,Want dat plaatje had ik natuurlijk met mijn ex.”

Hoewel ze altijd zwijgzaam was over haar scheiding van Koppe, de vader van haar kinderen, zei ze ook: ,,We zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. Wat daar voor nodig is? Begrip, en alle liefde die je voor elkaar hebt gehad, en nog over hebt. Op een gegeven moment groei je niet meer verder samen.”

Luizenmoeder

Hoe het precies zit tussen Henry, die door zijn rol als Volkert in De Luizenmoeder ongetwijfeld meer dan anders aandacht krijgt van aanbidders, en Jelka is onbekend. Tot nu toe doen beiden er het zwijgen toe. De liefdesgeruchten worden in elk geval niet bestreden!

Tags

DE LUIZENMOEDERHENRY VAN LOONJELKA VAN HOUTENJUF ANKLIEFDELUIZENMOEDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck