Lukt Monique wel waar Yolanthe in faalde?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Monique Westenberg begint een nieuw project. Ze gaat kinderkleding ontwerpen en zocht onlangs al de stoffen uit voor haar collectie. Wie ook een poging heeft gewaagd om kinderkleding-ontwerpster te worden is Yolanthe, maar dat pakte niet uit zoals gedacht.

Veel hulp

Yolanthe had zelfs de steun van HEMA-baas en schoonbroer Marcel Boekhoorn, maar toch werd haar kinderkledinglijn Bananas&Bananas geen succes. De grote vraag is dan ook of het Monique wel lukt haar kleding aan de man te brengen voor meer dan één seizoen. Toch heeft Monique ook wel een beetje hulp, want ze heeft een creatief team aan haar zijde die al wel ervaring heeft met het ontwerpen van kinderkleding. De kleding zal volgens Bekendeburen. in september op de markt komen. Zal kleine Dré net zoals Xess Xava model staan voor de kledinglijn?

Ook André heeft kledinglijn

Haar vriend André Hazes heeft ook een kledinglijn, maar dat lijkt meer ‘leuk voor erbij’ te zijn en het draait allemaal om de zanger. Enkel fans zullen zijn kleding dragen. Hij zal zijn vriendin dus niet veel kunnen helpen bij het succesvol maken van haar kleding.

Tags

ANDRÉ HAZESKINDERKLEDINGKLEDINGMONIQUEYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie