Maak een stilleven bij het LAM museum

LAM Museum stillevens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Na de succesvolle XXL frietbakken trakteert het LAM museum je weer op een nieuwe activiteit. Kom zondag 25 september 2022 bij ons langs en maak van jezelf en jouw familie een levend stilleven.

De Rotterdamse studio Maky neemt hun te gekke voedselpakken mee en zet jullie op de foto.  De foto krijg je meteen mee naar huis. Dat wordt een familieportret om in te lijsten!

Handig om te weten

De activiteit is een cadeautje van het LAM museum. Wil je daarna nog het museum in? Reserveer dan gemakkelijk en snel een ticket. Je kunt ook altijd gesponsord komen en daarmee kosteloos het museum ervaren. 

Je kunt op zondag 25 september 2022 tussen 8.30 en 16 uur op de foto als levend stilleven. Speciaal voor de Lisser Feestweek en Familiewandeltocht begint de activiteit vroeg: vanaf 8.30 staan we voor je klaar. Doe je niet mee aan de Familiewandeltocht? Dan adviseren we je tussen 12.30 en 16 uur te komen. 

We ontvangen je met open armen vlak voor het LAM museum op het landgoed van Kasteel Keukenhof. 

Stilleven, spannender dan je denkt

Stillevens hebben misschien een saai imago. Zonde: oude stillevens zitten vol verborgen verhalen. Wist je bijvoorbeeld dat fruit symbool staat vol vruchtbaarheid, terwijl exotisch fruit juist weer een teken van rijkdom is?

Stillevens zijn ook een mooi staaltje trots. Met het schilderen van citroenschillen, vruchtvlees en fluwelen stoffen laten kunstenaars zien hoe goed ze de technieken beheersen. En dan de compositie: het is een hele kunst om de dingen zo te plaatsen zodat jij en ik er graag naar kijken. 

Tags

LAM MUSEUM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie