Maakt John de Mol straks Jan Versteegh miljonair?

Door: DitjesDatjes
08-10-2018
De overstap van BNN/Vara naar Talpa zal Jan Versteegh hoogstwaarschijnlijk geen windeieren leggen. De kans dat de presentator die door John de Mol aan boord werd gehengeld binnen afzienbare tijd miljonair is, lijkt groot!
De site Bekende Buren analyseerde hoe warmpjes Jan er, nog voor zijn overstap naar Talpa TV waar hij met Albert Verlinde een programma gaat presenteren, bij zit. En dat valt niet tegen.
Overwaarde

Jan heeft twee bedrijven: Dichari BV en JLV Media. Alleen al van het eerstgenoemde wist Jan het eigen vermogen in een jaar tijd met 130.000 euro te laten groeien. Daarbij bezitten hij en zijn partner Dieuwertje, met wie hij dochtertje Lulu Keesje heeft, ook nog twee huizen met een aardige overwaarde: een in Den Haag en een in Diemen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De woning in Diemen kostte 525.000 euro, maar de hypotheek komt volgens de huizensite niet verder dan 344.500 euro. Twee ton eigen geld legde Jan kennelijk in. Een peulenschilletje voor Jan volgens Bekende Buren, die na plussen en minnen schatte dat de presentator goed is voor zo’n 750.000 euro en zo hard op weg is naar zijn eerste miljoen!

Meer DenD