Maan betrapt op vreemdgaan? ‘Wilde date met waterscooterjongen’

Maan betrapt op flirten met andere jongen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Niet alleen Glennis Grace maar ook Maan de Steenwinkel is aan het overwinteren op Curacao. De zangeres zou in december met een vriendin daar vakantie hebben gevierd. En Life of Yvonne ontving daar een ‘juicy verhaaltje’ over…

Terwijl haar vriendje Karel, van Goldband, zich in ons koude kikkerlandje bevindt, zat vriendin Maan te vertoeven op het tropische Curacao. De zangeres zou een waterscooter date hebben gehad met een jongen die zij blijkbaar woest aantrekkelijk vindt. ,,Maan heeft daar in december dus een watwerscooter gehuurd en was ineens helemaal gek op die waterscooterboy die haar dat ding verhuurde”, schrijft Yvonne op haar Instagram.

Geen interesse

Maan was zelfs zo hoteldebotel van de jongen dat ze stalk gedrag begon te vertonen. ,,Ze heeft hem elke dag gebeld om te vragen om samen iets te gaan doen etc. De jongen vond haar een beetje irritant dus er is geen afspraak van gekomen”, aldus Coldeweijer. De jongen had dus geen interesse en wist niet eens dat Maan eigenlijk een vriendje thuis heeft zitten.

Of Maan en Karel een open relatie hebben of niet, is niet bekend. Wel is dit niet de eerste keer dat er geruchten gaan dat de zangeres vreemdgaat. Zo gingen er destijds ook geruchten dat Maan met Freek van Susan een avontuurtje in een bezemkast hadden gehad en dat ze een affaire had met Marco Borsato ,,We weten dat Maan een hongerige meid is en normaal gesproken de ene naar de andere man verslind”.

Tags

MAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck