Grap van dj’s Radio 538 gaat veel te ver: Maan barst in huilen uit

Door: DitjesenDatjes
04-12-2017

Vorige maand is zangeres Maan in huilen uitgebarsten tijdens een live optreden in de Frank en Vrijdag Show. Ze schrok enorm van een streaker, een blote man, die plotseling voor haar neus stond. Het was bedoeld als een grap, maar Maan kon er niet om lachen.

Naakt

“Ik schrok zo erg. Er zat opeens een naakte piemel voor m’n gezicht. Ik was al een beetje zenuwachtig voor het optreden”, zei Maan nadat het gebeurd was. De dj’s hebben daarna hun excuses aangeboden.

Het incident gebeurde al op 17 november, maar kreeg pas afgelopen weekend aandacht. Onder andere omdat zanger Tim Knol over de streaker heeft getweet:

Vervolgens heeft Knol ook op Facebook een stukje geschreven over het incident:

'LACHEN'Eerder vanavond zat ik even op mijn timeline op twitter te koekeloeren en ik zag daar een audiofragment voorbij…

Geplaatst door Tim Knol op Zondag 3 december 2017

Ook andere BN’ers vinden de grap van de dj’s ongepast. Zo hebben Eric Corton en Janine Abring ook laten weten dat de grap niet geslaagd is, en daarnaast ontzettend ongepast.

Zangeres Maan is maandag om 12:00 uur te gast bij Radio 538 om te praten over het streakerincident dat vorige maand plaatsvond. De zender liet weten dat ze is uitgenodigd in het programma van dj Frank Dane “om samen een toelichting te geven.”

 

https://youtu.be/GXhjssPevDo

Meer DenD