‘Maan gebruikt mediastilte om te feesten en drugs te gebruiken’

Het gaat niet goed met Maan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een lange social media-pauze liet Maan de Steenwinkel vorige maand weer van zich horen op Instagram. En hoewel fans aan het wachten waren op een grote aankondiging, kwam die niet. Volgens Yvonne Coldeweijer gebruikt Maan de mediastilte om te feesten en drugs te gebruiken.

Maan gaat heel 2024 geen optredens geven, waardoor fans zich afvragen hoe het met haar gaat. ,,Hoe gaat het echt met Maan?”, vraagt een volger aan Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Ik zag inderdaad haar ‘marketingstunt’ op Insta”, reageert Coldeweijer. ,,Alle foto’s verwijderd met daarna een story waarbij het leek aslof ze iets spannends ging aankondigen… Om vervolgens te posten dat ze geen festivals gaat doen ‘omdat ze nieuwe muziek aan het maken is’. Zonder muziek te posten.”

‘Gebakken lucht’

Yvonne was naar eigen zeggen al maanden geleden op de hoogte gebracht van dat nieuws. ,,En ook door haar management bevestigd, dus hoezo ineens deze gebakken lucht?”, vraagt Coldeweijer zich af. ,,Ze zei overigens ook dat het goed met haar gaat en jullie haar moeten geloven (en niet mij).”

‘Feesten en drugs’

Maar volgens de juicekoningin is Maan helemaal niet bezig met het maken van nieuwe muziek. ,,Ik heb gehoord dat ze vooral aan het feesten is en veel drugs gebruikt. Dus volgens mij gaat het niet zo fris met Maan. Het is evident dat ze even geen zin heeft om op te treden en daar niet meer blij van wordt. Niet handig als je artiest bent…”

‘Dan zien mensen het maar’

In gesprek met Vogue Nederland bevestigde Maan al eerder dat ze drugs gebruikt. ,,Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken”, bekende ze. ,,Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar.”

Tags

JUICEMAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck