Maan in new era: ‘Gevonden wat ik zocht’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Ze leek volledig van de aardbodem verdwenen: Maan. De geruchtenmolen draaide vol op na haar plotselinge verdwijning uit de spotlights, maar ze is terug. Met nieuwe muziek!

,,HEBBEN JULLIE ME GEMIST?”, begint ze haar bericht op Instagram. De zangeres die plotseling verdween laat weer van zich horen. ,,AFGELOPEN TIJD DE VRIJHEID GENOMEN OM TE ZOEKEN EN VINDEN WAT IK WIL GAAN MAKEN, MEZELF HERONTDEKKEN EN AF TE TASTEN WAAR 8 JAAR MUZIEK ME HEEFT GEBRACHT. GEVONDEN WAT IK ZOCHT. EEN NEW ERA, NIEUWE MUZIEK. “

Geen festivals

Ondanks de aankondiging van haar nieuwe muziek krijgen de fans een domper te verwerken. Ze zal aankomende zomer geen enkele festival show doen. Het laatste nummer dat ze uitbracht was Stiekem, deze maakte ze in 2022 samen met Goldband. Ze drukt haar volgers op het hart dat haar afwezigheid niets te maken heeft met de geruchten dat het niet goed met haar zou gaan.

Drugsgebruik

Yvonne Coldeweijer wist in januari al te melden dat Maan geen shows zou gaan doen dit jaar. In eerste instantie dacht de juicekoningin dat de zangeres een burn-out zou hebben. ,,Ik vermoed dat Maan een soort burn-out heeft. Een organisatiespion wilde haar boeken voor een festival komende zomer, maar deze boeker van Mojo zegt dat Maan dit hele jaar niet gaat optreden! Dat is een flinke break 👀”, schreef ze op haar kanaal. Maar al snel stroomde haar DM vol met geruchten over uit de hand gelopen drugsgebruik. ,,Er zijn wel veel spionnen in mijn DM die Maan goed kennen en zich best wel zorgen maken om haar drugsgebruik. Sinds ze met Karel samen is, is dit gebruik nogal toegenomen. Ik hoor ook van verschillende kanten dat ze hier graag mee wil stoppen en dat lijkt mij geen verkeerd idee”, schreef Yvonne daarover. Maan probeert deze geruchten duidelijk de kop in te drukken. Stay Tuned.

Tags

MAANMAAN DE STEENWINKEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck