Maan openhartig op Instagram

Maan
Door: Lies Jansen
26-01-2020

Zangeres Maan won in 2016 The Voice Of Holland. Sindsdien zit haar carrière in een opwaartse spiraal. Vorig jaar was een jaar van ups en downs voor de zangeres. Zo kwam er een einde aan haar relatie met Tony Junior. Die vorige week al op Tinder verscheen. Vandaag publiceerde Maan een zeer spraakmakende foto op haar Instagram.

Ze huilt maar ze lacht

Haar meest recente hit: ze huilt maar ze lacht, staat in de hitlijsten. In het nummer beschrijft ze een verdrietige scène, waarbij het meisje toch een lach probeert te toveren op haar gezicht. En laat dit nou precies hetzelfde thema bevatten als haar spraakmakende foto. Op de foto is een huilende maan te zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Maan mocht Dua Lipa interviewen. Een enorme eer, vond ze zelf. Toen het interview niet ging zoals ze had gehoopt, bleef de Nederlandse zangeres maar malen over het ‘falen’. Een reden voor haar om de foto te publiceren.

Onder de foto staat:

,,ze huilt maar ze huilt. dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten, ipv alleen maar de lach foto’s hier op insta. hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild. ik reed terug, het gesprek herhaalde zich in m’n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild ipv hoe super duper vet het was dat ik gewoon naast haar zat en een gesprek met haar had gevoerd…! waar ik dus hoopte en had verwacht dat ik weg zou gaan met het gevoel van: aaaah ik heb het gewoon gedaan en ben het gelukkigste meisje van de wereld, werd dat overgenomen door m’n perfectionistische ik en tranen… een soort rupsje nooit genoeg en nooit góed genoeg voor mezelf. 
soms lijkt alles zo perfect maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo, en dan is het ook oke om je daar aan over te geven. niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. ‘laat het los’. emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.”

Veel BN’ers reageren positief. Ook haar ex, Tony Junior, reageerde. Dit is iets waar een aantal mensen nogal verbaasd op reageren.

TAGS

Meer DenD